Kriminalitet

Nyfødt pige fundet efterladt på p-plads i København

Den lille pige var i kritisk tilstand på grund af kulden, men nu er hendes tilstand stabil

Politiets teknikere på Hammelstrupvej i København, hvor en nyfødt pige blev fundet efterladt tirsdag formiddag. Foto: Jonas Olufson/ritzau/

Politiets teknikere på Hammelstrupvej i København, hvor en nyfødt pige blev fundet efterladt tirsdag formiddag. Foto: Jonas Olufson/ritzau/

KØBENHAVN:En ansat ved Københavns Kommune fandt tirsdag klokken 08.41 et grædende spædbarn ved en p-plads på Hammelstrupvej i Københavns Sydvestkvarter.

Det skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Der er tale om en nyfødt pige. Hun er indlagt på Rigshospitalet, og hendes tilstand var i første gang kritisk, men tirsdag eftermiddag er hendes tilstand stabil.

- Hendes tilstand er stabil, så det er rigtigt godt, siger vicepolitiinspektør Brian Belling fra Københavns Politi til TV2.

Han forklarer, at pigen var i kritisk tilstand på grund af kulden.

Pigen blev fundet på en bænk nær parkeringspladsen og var svøbt ind i et tæppe.

Politiet leder fortsat efter moren til barnet. I den forbindelse håber politiet at få tip om et tæppe fra Ikea, som pigen var svøbt i.

Det var en ansat fra Københavns Kommune, som fandt pigen.

- Den ansatte bliver opmærksom på hende, fordi hun græder, sagde vicepolitiinspektør ved Københavns Politi Jesper Bangsgaard tirsdag morgen.

Politiet oplyste kort før klokken 11.30 tirsdag, at der bliver efterforsket i området omkring parkeringspladsen og en naturlegeplads i området. I den forbindelse er området afspærret.

Københavns Politi opfordrer vidner til at kontakte politiet på telefon 114.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst