Efterlyser ejermænd til tyvekoster

Ransagning ledte politiet frem til tyvekoster for flere hundrede tusinde kroner.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

JAMMERBUGT:Arne Jacobsen stole, golfsæt, dyre mountainbikecykler, Piet Hein borde og lamper. Der er mange herligheder blandt de effekter, Nordjyllands Politi har linet op ved politigården i Hjørring.

Tyvekosterne, der repræsenterer en værdi af flere hundrede tusinde kroner, stammer blandt andet fra indbrud begået i otte sommerhuse i Saltum, Løkken, Fjerritslev og Blokhus i perioden oktober sidste år til marts i år.

Nogle af effekterne har fundet deres rette ejermænd, men der mangler stadig at blive sat navn på en del af tingene. Derfor har politiet lagt billeder af de stjålne ting ind på deres hjemmeside for at få hjælp fra offentligheden.

- Vi har allerede fået placeret nogle af effekterne til indbrud men langt fra alle sammen. Vores håb er, at der er nogle, der kan genkende nogle af effekterne og på den måde knytte dem til andre indbrud, siger vicepolitikommissær Peter Skovbak, Nordjyllands Politi.

Større efterforskning

Politiet fandt frem til de mange tyvekoster ved hjælp af en større efterforskning, som ledte til ransagninger på adresser i Jammerbugt Kommune og i Aalborg Kommune. Efterfølgende er to mænd på henholdsvis 35 og 40 år blevet sigtet for otte indbrud. Det er endnu for tidligt at sige, om de to mænd, der stammer fra Jammerbugt Kommune og Aalborg Kommune, har forbindelse til hinanden, ligesom politiet heller ikke på nuværende tidspunkt vil sige, om der er flere gerningsmænd involveret.

Men muligvis har de to mænd flere indbrud på samvittigheden.

- Vi har en igangværende efterforskning, og jeg kan derfor ikke komme ind på detaljerne, siger Peter Skovbak og fortsætter.

- De to mænd er sigtet for foreløbig otte indbrud og vores formodning er, at de kan sigtes for endnu flere indbrud, når vi får placeret nogle flere tyvekoster.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Nordjyske sygehuse skal finde 250 millioner kroner i år: Her kan det gå ud over patienters sikkerhed
Luk