Voldsmand efterlyses: 49-årig slået og sparket, mens han lå ned

Politiet i Thisted søger vidner til et voldeligt overfald søndag morgen

Niels Hansen
Thisted Politi søger vidner efter en 49-årig mand fra Thisted søndag morgen blev overfaldet på Håndværkertorv i Thisted.Arkivfoto
Voldsmand 13. februar 2019 12:02 - Opdateret 13. februar 2019 12:55

THISTED: Politiet i Thisted efterlyser nu tre mænd efter et voldeligt overfald på en 49-årig mand på Håndværkertorv i Thisted søndag morgen mellem klokken 02.45 og 03.30.

Den 49-årige mand har forklaret, at han var på vej til fods, da en forbipasserende støder sin skulder ind i den 49-årige, men han tænker ikke nærmere over det.

Da han kort efter stopper og tjekker sin telefon får han et voldsomt knytnæveslag under det ene øje og bagefter et spark på armen, mens han ligger ned.

Den 49-årige og hans kæreste har forklaret, at de ikke så mere af gerningsmanden, end at han var omkring 190 cm høj, almindelig af bygning, måske blondt hår og så var han iført en blå dynejakke.

En anden mand har de ikke noget signalement af, mens en tredje mand, som blev stående og muligvis holdt parret tilbage, mens de to andre flygtede, beskrives som 165 cm høj, almindelig til kraftig af bygning og så var han muligvis skaldet.

Skulle der være nogen, som har set overfaldet eller kender til de tre mænd, kan politiet kontaktes på telefon 114.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...