Efterskoler indbudt til at afprøve drama A

Morsø Gymnasium har kontaktet efterskoler med teaterlinjer

Ida Smith
Efterskoleeleverne, her fra Askov Efterskole, har deltaget i workshops med Morsø Gymnasiums dramalærere og dramaelever. ?Foto: Morsø Gymnasium
Morsø 14. november 2017 17:01

NYKØBING: Elever fra tre forskellige efterskoler i Jylland har i løbet af efteråret besøgt Morsø Gymnasium til en dag med teaterworkshops og orientering om, hvad gymnasiets nye dramalinje på A-niveau kan tilbyde de teaterinteresserede elever.

Det er skoler, der har en teaterlinje, der er blevet kontaktet med en invitation til at besøge Morsø Gymnasium. Her har dramalærere og dramaelever stået klar med et program, hvor gæsterne blandt andet har kunnet få feedback på optræden, de selv kommer med.

- Det er jo altid interessant at få feedback fra andre end ens sædvanlige lærere, og for de fleste af de elever, der er kommet, er dagens workshops og undervisning det primære udbytte. Men vi vil selvfølgelig også gerne gøre opmærksom på, at vi har drama på A-niveau som forsøgsordning, siger Camilla Linnebjerg Ripa, kommunikationsmedarbejder på Morsø Gymnasium.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...