Egholm: Det er sindssygt skuffende

Anders Egholm var ikke tilfreds med, at 2-2-målet blev godkendt

Billeder fra DS Arena i Hobro, hvor Hobro IK søndag mødte SønderjyskE.

Anders Egholm, Mikkel Thygesen og Mads Hvilsom.

Foto: Martin Damgård

Billeder fra DS Arena i Hobro, hvor Hobro IK søndag mødte SønderjyskE. Anders Egholm, Mikkel Thygesen og Mads Hvilsom. Foto: Martin Damgård

HOBRO:Det gulblusede hjemmehold måtte nøjes med 2-2, selvom de var foran både 1-0 og 2-1 mod SønderjyskE søndag eftermiddag.

Og særligt omstændighederne omkring Bjørn Paulsens mål til 2-2, gør det endnu mere bittert for spillerne at måtte nøjes med et point.

- Jeg mener, at Tommy Bechmann slår den videre med hånden lige foran hovedet på mig, og det er helt vildt, at linjevogteren ikke kan se det. Det er sindssygt skuffende, siger forsvarsspiller Anders Egholm umiddelbart efter kampen.

Han kunne dog også glæde sig over, at holdet fik lidt oprejsning fra sidste uges 5-0-nederlag til AaB.

- Vi ville gerne på tavlen igen efter vores ringe indsats i sidste uge mod AaB, så på den måde var det dejligt at få et point. Egentlig også ud fra de dyder, vi synes, vi har været stærke til: At kæmpe hårdt for det og kunne lægge et pres i dødboldssituationer. Så på den måde var det positivt, men jeg er ærgerlig over, at de får det mål. Helt klart, siger Anders Egholm, der også kunne være tilfreds med spillet i store dele af kampen.

- Til tider synes jeg også, vi spiller rigtig godt med bolden. Vi har flere perioder, hvor vi spiller den rundt og også kommer til indlæg. Så det er ærgerligt, at vi ikke holder den, når vi er foran to gange, men jeg synes nu heller ikke, de skulle have haft det andet mål, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden