Egholm: Håber, vi dominerer

Anders Egholm ser gerne, at Hobro kommer med den energi og fight, de har vist i foråret

Anders Egholm håber på en sejr over Silkeborg i eftermiddag. Arkivfoto: Claus Søndberg <i>Pressefotograf Claus Søndberg</i>

Anders Egholm håber på en sejr over Silkeborg i eftermiddag. Arkivfoto: Claus Søndberg Pressefotograf Claus Søndberg

HOBRO:Hobro IK tager søndag eftermiddag imod medoprykkeren og bundproppen Silkeborg IF. De hold tørnede også sammen for under en måned siden, og her blev det til en Hobro-sejr på 1-0 i Silkeborg.

- Vi forsvarede os rigtig godt i den kamp, så vi skal forsvare os på samme måde, dog med det in mente at vi godt må komme længere frem på banen, så de ikke bare kan slå bolden indover helt nede fra kanten af feltet, siger Anders Egholm.

- Og så skal vi selvfølgelig være lidt bedre offensivt, end vi var i Silkeborg. Der skabte vi ikke så meget, men det er jeg overbevist om, at vi gør søndag, siger forsvarsprofilen.

Han og holdkammeraterne har skrabet ni point sammen i foråret takket være tre sejre på 1-0. Derfor håber Anders Egholm også, at himmerlændingene kan bringe noget af samme gnist til søndagens kamp på DS Arena.

- Jeg håber klart, at det bliver en kamp, vi kan dominere. Jeg synes, vi har gjort det godt i foråret, og jeg håber, vi kan komme med den energi og fight, vi har haft i de andre kampe, og så synes jeg også, vi har spillet rigtig god fodbold, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.