Egholm: Hobro har vist klassen på dødboldene

Den tidligere Hobro-stopper vender søndag tilbage til DS Arena iført en Vejle-trøje

Anders Egholm (tv.) møder søndag sine gamle holdkammerater fra Hobro. Arkivfoto: Lars Pauli

Anders Egholm (tv.) møder søndag sine gamle holdkammerater fra Hobro. Arkivfoto: Lars Pauli

HOBRO:En gammel kending vender søndag eftermiddag tilbage til DS Arena, når Hobro IK får besøg af Vejle Boldklub i 1. division.

33-årige Anders Egholm skiftede fra Hobro til Vejle inden denne sæson, men midtstopperen har noteret sig, at himmerlændingene lever videre på de gamle spidskompetencer.

- Hobros klare forcer er standardsituationerne, hvorfor flere kampe er tippet til deres fordel. Vi har lige tabt til Skive i onsdags, men dem slagtede Hobro jo, og det var fordi, de var effektive på dødboldene. Det har vi selvfølgelig haft fokus på i dagene op til kampen, siger Anders Egholm.

Den tidligere Hobro-spiller vurderer dog samtidig, at nordjyderne er til at tale med, når standardsituationerne trækkes fra.

- Hobro har vist klassen på dødboldene og det superligapotentiale, der er i holdet. Det er sådan nogle styrker, der kan afgøre kampe, men rent spillemæssigt har der været udfordringer, og den del tror jeg heller ikke, at de selv har været helt tilfredse med, vurderer Anders Egholm, der stadig har kontakt til flere folk i det nordjyske.

- Det er nogle gode folk, der er i Hobro, og jeg savner dem i hverdagen. Det gør bare, at jeg har en endnu større lyst til at slå dem, så jeg kan grine lidt ekstra, næste gang vi ringer sammen, siger Anders Egholm.

Kampen starter klokken 15.30, og inden opgøret er det blot to point, der adskiller Hobro på sjettepladsen og Vejle på niendepladsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.