Udland

Egyptisk politiker er afsløret i bilsex

Det kan koste den egyptiske præst og politiker Ali Wanis hans karriere at have dyrket sex på offentligt sted.

Egyptisk politiker er afsløret i bilsex

Den egyptiske anklagemyndighed har lørdag bedt parlamentet om tilladelse til at indlede en efterforskning mod et islamistisk parlamentsmedlem, som politiet siger er blevet afsløret i usømmelig optræden offentligt med en kvinde, oplyser nyhedsbureauet Mena.

Det officielle nyhedsbureau citerer en politirapport, der oplyser, Ali Wanis, der er præst og parlamentsmedlem for det ultrakonservative parti Al-Nur, er blevet afsløret i en uanstændig handling med en 22-årig kvinde i en bil, der var parkeret på en hovedvej.

Wanis benægter anklagen i en officiel udtalelse og siger i en video, der er lagt ud på hans hjemmeside, at han havde parkeret i vejsiden, fordi hans passager var "blevet syg".

Retskilder siger til nyhedsbureauet AFP, at når man er taget med bukserne nede, så er anklagemyndighedens begæring i den slags sager er det en formalitet. Og anklagemyndigheden har indkaldt Wanis til afhøring.

Partiet Al-Nur, som repræsenterer den mere konservative del af Salafi Islam, opnåede det næststørste antal sæder ved parlamentsvalget i vinter.

Partiet var også ramt af en skandale i marts, da en anden politiker blev tvunget til at forlade parlamentet og sit parti, efter at han havde sagt, at han havde været udsat for en bilkapring.

Det var hans forklaring på, hvorfor han havde bandager i ansigtet. Sandheden var, at han ved en plastikoperation havde fået rettet sin næse ud, hvilket er højeste mode i den arabiske verden.

/ritzau/AFP