EH Aalborg

EH Aalborg ser frem til nøglekampe

Efter nederlag til mestrene venter snart vigtige dyster i bunden

Julie Jensen og EH Aalborg skal snart ud i vigtige dyster i bunden af HTH Ligaen. Foto: Laura Guldhammer

Julie Jensen og EH Aalborg skal snart ud i vigtige dyster i bunden af HTH Ligaen. Foto: Laura Guldhammer

HÅNDBOLD:Det blev det ventede nederlag for EH Aalborg, da de onsdag aften tog imod de forsvarende mestre fra København Håndbold, der sejrede med hele 37-29 i en målrig affære i Nørresundby Idrætscenter.

- Defensivt er det klart, at vi skal gøre det bedre, men offensivt var det en af vores gode kampe. Det er det positive, vi kan tage med herfra. Det er ikke en kamp, vi ellers skal se tilbage på. For os handler det om at kigge fremad mod den periode, der kommer siger Line Berggren Larsen, der bidrog med syv mål på ni forsøg.

Og den periode, der kommer, er ganske vigtig. Næste kamp er en vanskelig udekamp mod Herning-Ikast, men derefter venter tre kampe mod de øvrige bundhold i rækken. Først en hjemmekamp imod Viborg og derefter udekampe mod Ajax København og Skanderborg.

- Vi skal helt klart dække bedre op i de kampe og huske at snakke sammen, for ellers går det galt igen, siger Line Berggren Larsen.

- Man kan godt sige, at det skal være en kombination af angrebet fra i dag og forsvaret fra kampen imod Randers, men der var også mange stolpeskud og brændte chancer, så vi skal nok snarere kigge på nogle af de første kampe i sæsonen, hvor vi dækkede rigtig godt op. Men vi ved godt, at det er i de kampe, der kommer, at vi skal vise, hvad vi duer til, siger Julie Jensen.

Se interviews med EH Aalborg-spillere herunder:

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.