Ejendom ribbet for værdier

Omfattende udbytte ved indbrud i Aalestrup

Arkivfoto <i>Pressefotograf Henrik Bo</i>

Arkivfoto Pressefotograf Henrik Bo

VESTHIMMERLAND:Grænsen mellem succes og fiasko illustreres ganske effektfuldt af politiets i øvrigt ikke særlig omfattende døgnrapport for Vesthimmerland.

Således måtte en tyveknægt torsdag omkring klokken 21.30 gå tomhændet fra et indbrud i Næsbyhus Produktionsskole på Næsbyvej i Ranum, mens en anden tyv, der var på spil i Aalestrup, næsten fik hænderne fulde.

I Ranum slæbte tyven en bænk hen under et vindue og brød ind i et undervisningslokale. Her vristede han en 50 tommer fladskærm fri af væggen, men den røg på gulvet og gik i stykker, så tyven fik en lang næse.

På Agertoften i Aalestrup udspillede ugerningen sig i løbet af tidsrummet 18.30-00.50. Her blev en terrassedør brudt op, alt blev rodet igennem, og væk er et pengeskab med et ikke opgjort kontantbeløb, en frimærke- og møntsamling til en værdi af 30.000 kroner, flere armbåndsure, et kamera og en bærbar computer.

Også materielgården på Vestre Boulevard i Aars har haft indbrud. Hegn og pigtråd er klippet over, og inde fra pladsen er der stjålet fire gasflasker, der ellers skulle give brændstof til en gaffeltruck.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.