Ejendomsmægler i Løgstør forventer god start på 2017

Foto Michael Koch    

      

  løgstør

Foto Michael Koch løgstør

- Jeg tror, vi får en rigtig god start på det nye år med flere boligsalg og meget mere optimisme. Sådan lyder det fra indehaver af Nybolig i Løgstør, Louise Grynderup.

Hun og resten af Nyboligs 220 forretningsindehavere i resten af Danmark er ikke i tvivl. 2017 vil enten gå mindst lige så godt som 2016 eller bedre med flere boligsalg og højere salgspriser.

Det viser en landsdækkende konjunkturmåling, som Nybolig har lavet i starten af december.

Godt halvdelen af Nyboligs mæglere forventer, at 2017 vil blive bedre end 2016, mens den anden halvdel tror på status quo. Kun 5 pct. tror, at boligpriserne vil falde, mens 22 pct. forventer, at der vil være færre boliger for mæglerne at sælge.

- Det føles rigtigt godt, at de fleste af mine kollegaer også har et optimistisk syn på det kommende år. Boligmarkedet her i Vesthimmerlands er inde i en rigtig god periode, hvor folk realiserer deres boligdrøm, når de har den. De gode takter kan ikke undgå at smitte af på ens forestillinger om fremtiden, siger Louise.

Ifølge Louise skyldes optimismen for 2017 flere forhold.

- Renten er lav, boligskatterne er sat i midlertidigt bero og ledigheden er faldet. Det er den gode opskrift på et dynamisk boligmarked, siger Louise.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.