Hvalpsund

Ejere af Strandvejshuse har haft travlt ved tasterne

Det idylliske sommerhusområde langs Strandvejen bliver særdeles grundigt beskrevet i det nye lokalplanforslag, som der er kommet mange bemærkninger til. 
arkivfoto

Det idylliske sommerhusområde langs Strandvejen bliver særdeles grundigt beskrevet i det nye lokalplanforslag, som der er kommet mange bemærkninger til. arkivfoto

HVALPSUND:Mens andre måske læser en krimi i sommerferien, så har sommerhusejerne langs Strandvejen i Hvalpsund brugt en del af sommeren på at nærlæse det nye lokalplanforslag for området. Det har resultateret i otte breve til kommunen, hvoraf mindst ét har flere underskrifter på. Nogle af henvendelserne går mest ud på at rette faktuelle fejl i planen, mens andre kommer med indvendinger mod de retningslinjer, som planen udstikker. Formålet med lokalplanen er først og fremmest at sikre, at området også i fremtiden bliver ved med at se idyllisk ud med ret små huse. Planen er meget detaljeret, idet teknisk forvaltning er gået ind og kommet med bemærkninger til de enkelte huse. Derfor vil det også komme til at tage lang tid at gennemgå de mange henvendelser fra sommerhusejerne.