Ejerne af Thisted El-forretning overtager Villy Bruun A/S

65-årige Villy Bruun ønsker at trappe ned og nyde sit otium

De nye ejere af Villy Bruun A/S - fra venstre - Niels Jørn Poulsen, Allan Møller, Troels Overgaard fra Thisted El-forrretning sammen med Villy Bruun og Bodil Ravn, fra Villy Bruun Elteknik A/S. Privatfoto

De nye ejere af Villy Bruun A/S - fra venstre - Niels Jørn Poulsen, Allan Møller, Troels Overgaard fra Thisted El-forrretning sammen med Villy Bruun og Bodil Ravn, fra Villy Bruun Elteknik A/S. Privatfoto

THY-MORS:Efter 40 år som selvstændig sælger Villy Bruun nu sin virksomhed til ejerne af Thisted El-forretning

1. oktober 2018 får Thy, Mors og Salling en ny, stor el-installationsforretning, når ejerne af Thisted El-forretning overtager Villy Bruun A/S Elteknik. Dermed får virksomheden 96 medarbejdere med lokale adresser i Vestervig, Hurup, Frøslev og Thisted.

Overtagelsen sker på baggrund af et ønske fra 65-årige Villy Bruun om at trappe ned og nyde sit otium.

- Jeg er jo ikke helt ung længere og vil gerne give stafetten videre til lokale kræfter. Det, at Thisted El-forretning ville tage udfordringen, giver mig ro i maven, for vi har de samme værdier og holdninger til at drive virksomhed, siger Villy Bruun i en pressemeddelelse.

Der sker ikke de store ændringer for medarbejdere og kunder. De to virksomheder kører lige nu videre med hver deres navn, logoer, biler og lokationer og vil fortsat løse de samme opgaver for kunderne.

De tre nye ejere; Niels Jørn Poulsen, Troels Overgaard og Allan Møller har overtaget aktierne i Villy Bruun A/S Elteknik og deler ligeligt ejerskabet. Villy Bruun og hans kone, Bodil Ravn, fortsætter i virksomheden i en rum tid endnu for at videregive så mange erfaringer som muligt - og skal nu vænne sig til at modtage en lønseddel.

- Det er en stor glæde for os, at virksomheden kan forblive på lokale og kompetente hænder. Det har været vigtigt for os, og vi er virkelig et godt match. Vi ligner hinanden i den måde, vi har kunden i fokus, og hvor ordentlighed overfor kunderne er afgørende. Begge steder er der også en familiær ånd og en flad struktur. Derfor er vi fuldstændig trygge ved at overdrage virksomheden til ejerne af Thisted El-forretning, siger Villy Bruun.

For ejerne af Thisted El-forretning kommer muligheden for at overtage Villy Bruun på et perfekt tidspunkt. Siden 2010, hvor de overtog Thisted El-forretning fra to af ejernes fædre, har de været i en positiv vækst og er nu klar til flere nye tiltag. Thisted El-forretning er en virksomhed med 44 års erfaring i elbranchen.

- Vi har hele tiden gerne ville ekspandere. Derfor er vi utrolig glade for at få den her mulighed, hvor vi får så mange dygtige medarbejdere, og at vi samtidig kan samarbejde med Villy Bruun og sikre at vi får al erfaringen med os. Det er en ønskesituation for alle parter og hele egnen, siger de tre nye ejere.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.