Eks-AaB'er hentet til FC Midtjylland

Den 32-årige forward Poul Hübertz bliver offensiv gardering i SAS Liga-klubben FC Midtjylland resten af sæsonen. Hübertz, der indtil forleden var aktiv i AB, har første arbejdsdag i det midtjyske onsdag.

Den tidligere AaB'er Paul Hübertz er klar til at tørne ud for FC Midtjylland. Her sammen med FCMs næstformand Carsten Christensen.

Den tidligere AaB'er Paul Hübertz er klar til at tørne ud for FC Midtjylland. Her sammen med FCMs næstformand Carsten Christensen.

Poul Hübertz kommer til FCM som offensiv gardering på et tidspunkt, hvor klubben er uden de unge nigerianske angribere Sekou Oliseh og Jude Nworuh. Oliseh er lejet ud til CSKA Moskva resten af efteråret, mens Jude Nworuh repræsenterer Nigeria ved African Nations Cup for U21-landshold. Desuden er Kim Christensen og Baba Collins ude med skader. - Det gør os sårbare offensivt. Derfor henter vi Poul, der notorisk er i stand til at score mål, uanset hvem han spiller for, forklarer FCMs cheftræner Allan Kuhn, tidligere assistenttræner i AaB, hvorfra Kuhn har et indgående kendskab til Hübertz fra sjællænderens tid i AaB, hvor det blev til otte mål i 37 kampe. Poul Hübertz er en høj og uortodoks angriber, og han har været længere omkring i karrieren end de fleste. I de sidste 10 år har han repræsenteret otte klubber. Men trods hyppige sceneskift har målene ikke manglet. 81 i 255 førsteholdskampe for Frem, Farum Boldklub, Herfølge, AaB, engelske Millwall og Northampton Town samt senest AB, hvor han netop er blevet fritstillet. Og Hübertz glæder sig til FC Midtjylland og gensynet med SAS Ligaen. - Motivationen er i top, for det er svært at sætte ord på det kick, man får af stemningen og intensiteten omkring SAS Liga kampe. Dét glæder jeg mig til at opleve igen, siger angriberen, der nærmer sig 100 scoringer i karrieren.