Ekskæreste vil have fingrene i Shakiras millioner

Latinstjernens ekskæreste siger, at han var inspiration til et kæmpehit og kræver derfor 570 millioner kroner

Ekskæreste vil have fingrene i Shakiras millioner

Den colombianske sangstjerne Shakira er for anden gang blevet sagsøgt af sin ekskæreste.

Denne gang kræver Antonio de la Rua godt 570 millioner kroner, fordi han mener, at han var inspirationen til kæmpehittet "Waka Waka (This Time For Africa)", skriver kendismediet wenn.com.

Antonio de la Rua, der var kæreste med Shakira i godt 10 år, sagsøgte også den hoftevrikkende sanger tilbage i november.

Her argumenterede han for, at hun skylder ham en del af hendes formue, fordi han som hendes manager forhandlede lukrative kontrakter hjem.

Shakira slog tilbage og bad en dommer om at afvise sagen. Hun sagde, at godt nok rådgav de la Rua hende i nogle beslutninger, men han var aldrig officielt ansat som hendes manager.

Hun pointerede også, at hun allerede var berømt, da de to mødte hinanden i 2000, og at den eneste aftale, de to underskrev, var, at de hver især ville beholde deres egne værdier, hvis de gik hver til sit.

De la Rua, der er søn af Argentinas tidligere præsident Fernando de la Rua, har nu foretaget endnu et søgsmål. Her påstår han, at han var nøglen til at opbygge Shakira som et brand.

Samtidig tager han æren for Waka Waka (This Time For Africa), der blev valgt som den officielle Fifa VM-sang i 2010.

Han siger også, at han overbeviste Shakira om at arbejde sammen med rapperen Wyclef Jean på megahittet "Hips Don’t Lie" - en sang som Shakira i første omgang var lunken over for at indspille.

Shakira danner nu par med den spanske fodboldstjerne Gerard Pique, som hun har sønnen Milan med. Hun har endnu ikke kommenteret det seneste søgsmål.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.