Eksperimenterende kunst i Hanstholm

Fire internationale kunstnere udstiller i Hanstholm fyr

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HANSTHOLM:Verden flytter sig hele tiden, og det samme må kunsten nødvendigvis også gøre.

Det kan holmboerne og thyboerne for den sags skyld opleve frem til 18. september med udstillingen ”Mortal Fabrication Moral Fibres”, hvor kunstnerne Mark Anthony Whiteford, VV og Rachel Cohen alle fra England og Jill Guillais fra Frankrig prikker til de normale opfattelser af kunst og udtryksformer.

Udstillingens kurator er Ann Mai Røge fra Fjerritslev. Hun er uddannet i Brighton, England, som artist-in-residence, og de fire internationale kunstnere har hun mødt gennem sit studie.

Ann Mai Røge fortæller, at hun stillede det krav til de fire kunstnere, at de gennem deres arbejder op til udstillingen skulle forholde sig til Hanstholm, byen, områdets historie og ikke mindst fyret, som danner rammen om udstillingen.

- De fire kunstnere har virkelig arbejdet med respekt for de lokale forhold, og det er godt at have noget andet kunst, siger hun.

Udstillingen prikker til holmboerne og deres egen opfattelse af kunst.

- Det har givet nogle overraskelser, fortæller hun og et enkelt nej.

- Vi spurgte borgerforeningen, om vi kunne hejse min oldemors hjemmebroderede bryllupsdug op i flagstangen, men det ville borgerforeningen ikke så gerne være med, fortæller Ann Marie Røge.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.