Ekspert: Løchtes vinderchance er 50/50

Tenniseksperten Michael Tauson spår gode muligheder for en dansk triumf ved Wimbledon-finalen i herredouble.

Ekspert: Løchtes vinderchance er 50/50

Den danske tennisekspert Michael Tauson ser gode muligheder for en dansk Wimbledon-triumf lørdag, når Frederik Løchte Nielsen og Jonathan Marray møder Robert Lindstedt og Horia Tecau.

- Jeg ser det som en 50/50-kamp. At møde Lindstedt og Tecau kunne i princippet have været en kamp i første eller anden runde, men nu er det i en finale.

- Jeg tror på en god og spændende finale, hvor Løchte og Marray lige så vel kan vinde som de andre, siger Michael Tauson, der er ekspertkommentator for TV2 Sport under Wimbledon.

Modstanderne fra Sverige og Rumænien har dog stået i Wimbledon-finalen de seneste to år. De har tabt begge gange.

- Det kan være en fordel for dem, at de har spillet finale før. Det er måske den eneste bagside for Løchte og Marray. Omvendt får man en masse selvtillid af at vinde fem tætte kampe. De tror reelt på, at det kan lade sig gøre, siger Michael Tauson.

Han var meget imponeret over sejren i semifinalen over de 11-foldige grand slam-vindere, Bob og Mike Bryan.

- De færreste havde nok hørt om de fire første par, de besejrede. Men nu kan Løchte og Marray sige, at de spillede sig i Wimbledon-finalen ved at slå Bryan og Bryan.

- Løchte og Marray var utroligt afbalancerede og kølige på de store point. De servede godt og viste igen deres gode double-forståelse.

- Omvendt skuffede Bryan-brødrene mig. De servede godt, men de fik jo ikke en returnering i spil, siger Michael Tauson.

Dagens finale spilles på Centre Court i forlængelse af kvindefinalen mellem Serena Williams og Agnieszka Radwanska, der begynder klokken 15 dansk tid.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.