Eksperter: Godt valg af Mikkel Hansen

Bent Nyegaard og Klavs Bruun Jørgensen vurderer, at Mikkel Hansen og Paris Handball bliver et godt match.

Eksperter: Godt valg af Mikkel Hansen

Mandag aften blev det offentliggjort, at den danske håndboldstjerne Mikkel Hansen fortsætter sin karriere i den nyrige franske klub, Paris Handball.

Håndboldekspert Bent Nygaard vurderer, at Mikkel Hansen har stillet krav om fuld spilletid til sin nye arbejdsgiver.

- Mikkel vil et sted hen, hvor han kommer til at spille hele tiden. Han vil ikke bare spille sammen med to andre super venstrebacks, hvor han måske får, hvad der svarer til en halvlegs spilletid.

- Og det tror jeg, at Mikkel og hans agent har gjort Paris Handball opmærksomme på. Og derfor forventer jeg, at klubben virkelig satser på ham som den helt store figur, fortæller Bent Nyegaard

Den tidligere AGK-træner og topspiller Klavs Bruun Jørgensen kender Mikkel Hansen fra deres fælles perioder i de danske klubber GOG og AG København. Og Klavs Bruun bakker op om Mikkel Hansens klubskifte til den nye franske storklub.

- Jeg synes, det er rigtigt, rigtigt fedt for Mikkel. Det er et rigtigt spændende projekt. Og Paris er en sindssyg fed by, som passer perfekt til Mikkel, fortæller Klavs Bruun Jørgensen.

Og Klavs Bruun vurderer, at netop muligheden for at bo i Paris var med til at få Mikkel til at fravælge KIF København-projektet, som blandt andet er blevet bygget med hjælp fra tidligere AG København-spillere.

- Jeg tror, at Mikkel havde svært ved at se sig selv bo i Kolding. Han er en type, som har det godt i store byer. Der føler han sig bedst hjemme. Så på alle måder er det et godt match, siger Klavs Bruun.

Bent Nyegaard mener, at det var et spørgsmål om tid, før Mikkel Hansen forlod den danske liga.

- Jeg ved godt, at Mikkel var sindssygt glad for København. Men det havde næsten været for godt til at være sandt, hvis Mikkel havde spillet hele sin karriere i den danske liga.

- Jeg synes personligt, at det er rigtig fint at komme ud og få påvirkninger fra andre kulturer, fortæller Bent Nyegaard.

Mikke Hansen har skrevet under på en fireårig kontrakt med den parisiske klub.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.