Eksperter: Jakob P. bedre end Christian P.

Niki Zimlings skade er ikke en stor svækkelse af landsholdet, hvis Jakob Poulsen spiller, mener AGF's træner.

Eksperter: Jakob P. bedre end Christian P.

Hvis Niki Zimling må melde afbud til landsholdets åbningskamp mod Holland ved EM klokken 18, så bør landstræner Morten Olsen vælge Jakob Poulsen fremfor Christian Poulsen til pladsen på midtbanen.

Det mener AGF-træner Peter Sørensen og den tidligere Randers FC-spiller Kenneth Møller Pedersen, der begge er ekspertkommentatorer for DR Sporten under slutrunden.

- Jeg ville vælge Jakob Poulsen, helt sikkert.

- Først og fremmest har han været rigtig god hele foråret. Han har måske ikke spillet så meget med holdet som Niki Zimling, men han har noget, der er mindst lige så godt: Han er en dygtig presspiller, og jeg ser det ikke som en udpræget svækkelse, siger Peter Sørensen til Jyllands-Posten.

Kenneth Møller Pedersen mener heller ikke, at Christian Poulsen og Zimlings makker på den centrale midtbane William Kvist fungerer sammen.

- Samarbejdet mellem Christian Poulsen og William Kvist er ikke blevet forløst på noget tidspunkt, fordi de minder for meget om hinanden, men vil man have, at kæderne skal stå meget tæt sammen, skal Christian Poulsen være i startopstillingen, siger Kenneth Møller Pedersen til Jyllands-Posten.

Niki Zimling blev fredag kørt væk i en ambulance fra landsholdets sidste træning før lørdagens åbningskamp mod Holland. Heldigvis har det vist sig, at Zimlings tå ikke var brækket, men kun forstuvet. Derfor er der et lille håb om, at han bliver klar.

/ritzau/