Aalborg

Eksporterer oktoberfest-koncept

Aalborg-firma eksporterer ide med gigantiske oktoberfester til fire danske byer

Der er oktoberfest igen i år i Gigantium.

Der er oktoberfest igen i år i Gigantium.

AALBORG:Sidste års store oktoberfest i Gigantium viste sig som så stor en succes, at Aalborg-firmaet bag, Special Invite, nu går all in og arrangerer syv oktoberfester fordelt på Aalborg, Aarhus, Viborg, Randers og København.

- Vi har selv oplevet oktoberfesten i München, og det var helt fantastisk – den stemning er bare slet ikke til at beskrive. År efter år ærgrede vi os, når vi ikke kunne være med dernede, men så fik vi den idé, at vi ville flytte München til Danmark, siger Jonas Mikkelsen, direktør hos Special Invite.

- Vi har gjort det til vores mission at bringe München til Danmark, når vi arrangerer Danmarks Største Oktoberfest med alt, hvad det indebærer af skummende 1-liters øl, frodige serveringspiger i dirndl, raske ungersvende i lederhosen, traditionel tysk mad, medrivende schlager-musik og rungende fællessang, lyder det fra Jonas Mikkelsen.

Kodeordet for arrangørerne er ”gennemført”, og derfor nægter Special Invite at gå på kompromis med noget som helst. Dette betyder, at Jonas Mikkelsen og resten af teamet bag oktoberfesten blandt andet får specialfremstillet udsmykningen i Tyskland, fordi de produkter, der er på markedet, ikke lever op til deres krav.

Arrangørerne regner med, at 15.000 mennesker kommer til at opleve oktoberfesten til de syv arrangementer, hvor der udover autentisk udsmykning, langborde, træbænke og ternede duge vil være klassisk tysk mad og drikkevarer. Aftenens konferencier og DJ er Sune Kjær, der har spillet på den østrigske klubscene i fem år. Med sig i bagagen har han et musikalsk oktoberfest-repertoire for at skabe den rigtige tyskerstemning. Derudover går også det tyske makkerpar DJ Anton & Antonia Aus Tyrol på scenen og spiller op til dans.

Oktoberfesten i Gigantium er den 26. september.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.