Ekstrabusser til grandprix

Chauffører kan tilkalde assistance, hvis mange står i kø

Foto: Martel Andersen

Foto: Martel Andersen

AALBORG:Med cirka 5000 grandprix-gæster lørdag aften vil det være et sandt helvede for mange at finde en parkeringsplads. Allerede nu ruster frivillige hjemmeværnsfolk sig til at håndtere den gigantiske opgave at hjælpe folk på rette vej.

Men der er alternativer til lange bilkøer og parkeringsræs, påpeger NT.

I anledning af Melodi Grand Prix 2015 har busselskabet sat ekstra mange busser ind for at sikre, at de mange gæster, der helst vil køres direkte til døren, både kan afleveres og hentes i god ro og orden.

- Vi har sat ekstra busser ind. Jeg ved ikke præcist hvor mange, men vi er godt dækket ind, lover Gina Petersen fra NT.

Hun fortæller, at buschaufførerne også i tilfælde af ekstra pres på bestemte tidspunker - som lige efter showets afslutning - er givet beføjelser til at tilkalde ekstra assistance, hvis mange venter på at blive hentet.

I det tilfælde vil det betyde en ekstra regning til NT - men det er en regning, man gladelig betaler for at sikre, at alle kommer godt hjem efter et godt show, fortæller Gina Petersen.

Endnu har man dog svært ved at vurdere, hvor mange grandprix-gæster, der vælger at snuppe bussen til Gigantium - og det gør det svært at vurdere det faktiske behov på forhånd. Rute 2 busserne fra Gigantium kører til centrum samt lufthavnen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.