Ekstremt skuffede pirater

Aalborg Pirates var blot to minutter fra overtid i semifinalen

Christian Nordentoft har netop nedlagt Nick Dineen. Udvisningen var i orden, men det lignede ikke det straffeslag, der blev dømt. Foto: Michael Koch <i>Michael Koch</i>

Christian Nordentoft har netop nedlagt Nick Dineen. Udvisningen var i orden, men det lignede ikke det straffeslag, der blev dømt. Foto: Michael Koch Michael Koch

VOJENS:Det lignede, at Piraterne havde fået afværget stormen efter næsten fem minutter i undertal i slutningen af tredje periode, og dermed var semifinalen i Metal Cup mod SønderjyskE på vej i overtid ved en samlet stilling på 5-5.

Men så scorede hjemmeholdets store helt Nick Dineen sit fjerde mål i kampen med bare 20 sekunder tilbage af overtallet og sendte SønderjyskE i finalen 15. februar.

Kampen vil dog blive diskuteret, da der var flere interessante kendelser undervejs.

- - Der er måske 20 tvivlsomme dommerkendelser i den her kamp. Tynde udvisninger, der bliver dømt og hårde udvisninger, der ikke bliver det. Men det nytter ikke noget nu, siger Christian Nordentoft, der begik et straffeslag mod Nick Dineen, der ellers ikke var puckførende som reglerne ellers foreskriver, at spilleren skal være, hvis der skal dømmes straffeslag.

Aalborgenserne fik også annulleret det, der lignede et korrekt mål for offside i målfeltet, og de mange marginaler kunne man til sidst ikke overvinde.

- Det er ekstremt skuffende lige nu, fordi vi følger godt med så længe i kampen og virkelig kæmper som et kollektiv. Vores styrke er kollektivet, og det har viv vist over to kampe mod SønderjyskE. Desværre har det manglet i nogle af kampene mod de hold, vi ligger og kæmper med i bunden af ligaen, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.