El-cykler, børn og trafiksikkerhed

Tre ting var i centrum, da projektet om el-cykler og ladestandere blev indviet

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der blev idviet både cykelbane, undervist i lastbilers blinde vinkler og klippet snor over til ladestander for elcykler, barnevogne, scootere og mobiltelefoner. Foto: Peter Mørk

FRØSTRUP:Som på bestilling klarede det op, kort før den officielle indvielse fredag formiddag af det LAG-støttede projekt om en ladestander og elektriske udlejningscykler.

Alle børnene fra de to skoler i både Frøstrup og Østerild var mødt op sammen med de allermindste for at se et rødt bånd blive klippet over og bagefter få noget frugt og vand.

Og måske så det allerbedste: ved Energipunktet lige i nærheden var der også indvielse af en trafiklegeplads på arealet lige foran bygningen med de mange forskellige energiproducerende anlæg.

Noget, der nok var mest for de ældste klasser, mens trafiklegepladsen og cykelbanen især var for de mindste.

- Ja, nu kan man da sige, at Frøstrup også har fået en rundkørsel, lød det fra en af de voksne, som var med sammen med de op mod 200 børn.

Projektet med en ladestander og el-cyklerne blev sat i gang for alvor i foråret, da der blev bevilget midler fra LAG og siden er Thisted Kommune og private sponsorer gået i det og nu kan de tre første "kunder" leje sig en el-cykel.

- Nu er vi i gang, og så må vi se, hvad næste skridt bliver, fortæller Anne Holm Paludan, der er en af de aktive initiativtagere til cykelprojektet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.