EL: P-hus droppes på Fjordmarken

Per Clausen har oplysningen om, at det omstridte p-hus i første omgang tages ud af planerne og flyttes ind på Spritgrunden fra by og landskabsrådmanden

EL har fået oplyst, at p-huset på Fjordmarken droppes. Arkivfoto: Torben Hansen

EL har fået oplyst, at p-huset på Fjordmarken droppes. Arkivfoto: Torben Hansen

AALBORG:Det omstridte p-hus på Fjordmarken tages nu ud af planerne for omdannelsen af Spritgrunden.

Det har en af modstanderne af projektet, Per Clausen (EL), i hvert fald fået oplyst af by og landskabsrådmand Hans Henrik Henriksen (S).

- Det ser ud ud til, som jeg er informeret, at det bliver pillet ud af det forslag til lokalplanen, som bliver lagt frem for by og landskabsudvalget, som det ser ud nu. Jeg snakkede med Hans Henrik i går, siger Per Clausen.

Han jubler over udsigten til, at der alligevel ikke skal etableres et p-hus på Fjordmarken.

- Det er en kæmpe sejr for beboerne i vestbyen og en kæmpe sejr for demokratiet efter min opfattelse, at man har lyttet til den kritik, der er kommet, siger Per Clausen.

Ifølge Per Clausen skal p-pladserne i stedet placeres inde på Spritgrunden, på den grund, der var tiltænkt Aalborg Teater.

- Vi kan dog ikke hvile på laurbærrene, for dér er stor risiko for, at ideen om et parkeringshus på Fjordmarken dukker op igen, hvis der på et tidspunkt træffes en beslutning om, at flytte Aalborg Teater ud på Fjordmarken, siger Per Clausen, der derfor forventer en ny diskussion om p-forholdene.

Også medlem af by og landskabsudvalget Jens Toft-Nielsen (SF) skriver på sin Facebook-profil, at "det ser nu ud til, at fornuften sejrer, og vi alligevel undgår et P-hus her i Fjordmarken".

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra by og landskabsrådmand Hans Henrik Henriksen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Få uger før sit exit advarede direktør mod fare for nedstyrtning på supersygehus
Luk