Elefantastisk aften forude

Aktive Kvinder får besøg af elefantdomptør

Paw Gosmer – med det kærlige tilnavn ”Elefantmanden” holder foredrag for Aktive Kvinder i Manegen Sæby torsdag den 10. oktober. Privatfoto.

Paw Gosmer – med det kærlige tilnavn ”Elefantmanden” holder foredrag for Aktive Kvinder i Manegen Sæby torsdag den 10. oktober. Privatfoto.

SÆBY:Der er lagt op til en spændende aften i Manegen, når Aktive Kvinder i Sæby torsdag den 10. oktober får besøg af dyrepasser Paw Gosmer, Aalborg.

Han vil holde foredrag over emnet ”Blandt Afrikas elefanter” og i den forbindelse også vise billeder fra sine mange ture i Afrika.

Paw Gosmer, der er 41 år, blev i 1990-1993 uddannet som dyrepasser I Aalborg Zoo, hvor han har været ansat siden han blev færdiguddannet. Han arbejder i havens giraf- og elefantafdeling.

Paw Gosmer er kendt som ”Elefantmanden” og beskæftiger sig ikke kun med elefanterne i Aalborg Zoo.

Han tager også jævnligt til Afrika som rejseleder på safariture, hvor han viser og fortæller om Afrikas vilde elefanter. Ligeledes er han en flittig foredragsholder. I sine foredrag fortæller han om elefanternes enestående verden.

Gennem sin foredragsvirksomhed er han med til at sikre, at endnu flere får indblik i det kæmpemæssige dyrs spændende verden og dermed også får lyst til at engagere sig i arbejdet med at bevare den vilde afrikanske elefantbestand.

Tilmelding til arrangementet med Paw Gosmer slutter den 6. oktober.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.