Elev fik ide til messe

25-årige Louise vil binde 11 buketter til bryllupsmesse på hotellet

Louise Munk Sørensen og Betina Jespersgaard er parat med bobler og feststemning, når der er bryllupsmesse på Hotel Phønix 25. februar. 	?Foto: Henrik Louis Simonsen

Louise Munk Sørensen og Betina Jespersgaard er parat med bobler og feststemning, når der er bryllupsmesse på Hotel Phønix 25. februar. ?Foto: Henrik Louis Simonsen

BRØNDERSLEV:25-årige Louise Munk Sørensen er elev hos Grønthjørnets Blomster i Brønderslev. Og lige nu har hun ekstra travlt. Hun har nemlig taget initiativ til en bryllupsmesse, der holdes på Hotel Phønix 25. februar.

Louise Munk Sørensen har været elev i blomsterbutikken siden august, mens hun har arbejdet i blomsterbutikken i fem år, og når dørene til messen åbnes, vil gæsterne kunne se hele 11 forskellige brudebuketter, som Louise har bundet.

- Der skal selvfølgelig også laves scenepynt, siger hun.

- Den skal ikke have for lidt.

- Vi har aldrig haft en bryllupsmesse i Brønderslev, og nu skal det prøves, smiler Louise Munk Sørensen, der glæder sig over stor lokal opbakning. Nu håber hun på, at initiativet også falder i gæsternes smag.

Ideen til en bryllupsmesse har Louise hentet fra Sæby, og på Hotel Phønix bakkede Betina Jespersgaard straks projektet op.

Hun vil gerne lægge hus til messen, så gæsterne kan se hotellets festlokaler og få et indtryk af atmosfæren på stedet.

- Vi har mange bryllupper, og vores sal egner sig godt til bryllup, siger Betina Jespersgaard.

På messen er der mulighed for at hente inspiration til kjolen, smage kagen, møde præsten, prøve ringen, finde brudebuketten og vælge menuen.

Aften byder på modeshow og stande med fristelser til den store festdag, og så har deltagerne mulighed for at vinde en stribe gaver på indgangsbilletterne - hovedgevinsten er et hotelophold til Danske Hoteller.

Med i indgangsbilletten er også Asti og canapeer, som Hotel Phønix serverer for gæsterne,

Arrangørerne har tilbudt en række lokale forretninger at deltage i messen, og mange har takket ja. Der er også hentet udstillere uden for Brønderslev-området. For eksempel vil Luxux Brudekjoler fra V. Hassing præsentere smukke, færdige kjoler til bryllupsdagen, mens Reksif vil vise nogle af de kjoler, der er blevet kreeret i skrædderiet i Bredgade,

Billetter til 100 kroner stykket kan købes hos de deltagende butikker eller på www.billetto.dk

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.