Elever fra Løgstør Skole på tur til Bornholm

Vi bringer her indlæg fra eleverne, der har været afsted:

Onsdag morgen kl 07:00 blev vi alle vækket. Nogle blev vækket lidt før, fordi de gerne ville ud at løbe.

Vi skulle spise kl 08:15, fordi vi skulle afsted kl 09:00 den dag. Den dag skulle vi se Rokkestenen.

Da vi kom til Rokkestenen skulle vi selvfølgelig prøve at rokke med den, det lykkes også lidt.

Vi skulle til Dueodde og mærke det dejlige sand. I Dueodde skulle vi også spise madpakker, nogen fik også en is efter madpakken, og nogle fik købt nogle souvenirs. Efter vi havde været på Dueodde Strand, skulle vi på NaturBornholm.

På Naturbornholm fik vi en masse ting at vide, om nogle ting der var mange millioner år gammel. Herefter tog vi til Almindingen. Hvor vi skulle se Rytterknægten og Kongemindet. Rytterknægten er 162 meter over havets overflade, men ovenpå Rytterknægten er der, et tårn som er 13 meter højt, så det bliver 13 meter højere.

Inde i Almindingen skulle vi også til Ekkodalen, hvor man kunne vælge at gå ned eller tage bussen derned. Hvis man valgte at gå derned, så kunne man få en masse gode billeder, og man fik en rigtig god oplevelse.

Da vi kom tilbage til bussen, havde vi stadig en masse tid, så vores buschauffør sagde, at vi skulle køre igennem noget, som hedder Bisonskoven.

Han sagde, at hvis vi var heldige, kunne vi se nogle bisoner. Men vi var uheldige kun at se køer og et dådyr.

Da vi var på vej tilbage til Svaneke, hvor vi boede, spurgte han, om der var nogen, der ville af inde i byen, og måske købe nogle gaver til venner og familie. Hvis man valgte at stå af inde i byen, skulle man selv gå hjem. Men vi skulle bare være hjemme kl 18:15, fordi vi skulle spise aftensmad.

Efter aftensmaden var der nogle, der spillede bordtennis, nogle spillede fodboldkamp mod nogle 8 klasser fra en anden skole, nogle var på stranden, og andre sad bare og snakkede. Men det var ikke så lang tid, at vi kunne spille og snakke, fordi vi skulle på lygtetur til Hammershus kl 20:30.

På hammershus var der en mand, som fortalte os en masse ting og fakta om Hammershus. Vi var der i ca 2 timer. Det var en meget hyggelig og spændende tur. Vi tog med bussen hjem igen, og gik i seng, lige da vi kom hjem.

Nikoline, Victor og Signe

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.