Elever laver film om mobning på mobilen

7. klasser i Klokkerholm har lavet deres egen film på mobiltelefon

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

KLOKKERHOLM:42 børn i 7. klasserne på Klokkerholm Skole har lavet deres egne lommefilm - korte film på et minut optaget med mobiltelefoner. Emnet var mobning, og det foregik som en temadag, hvor folk fra firmaet Lommefilm kom ud på skolen og indledte med et oplæg - og så var det ellers med at gå i gang.

Mange steder på skolen var elever i samarbejde om at få idéer lavet til virkelighed, blandt andet var tre drenge i gang med at tegne en kæmpe stor mobiltelefon, som skulle filmes.


Klasselærer i 7.a, Jette Skiveren fortæller, at mobiltelefonerne kan være et godt aktiv i undervisningen.
- Det er et medie, det er rigtigt godt at møde eleverne på, fortælle hun.
Der var flere mål med temadagen.
- Vi vil gerne gøre eleverne mere kritiske i forhold til at bruge Facebook og gøre dem opmærksom på den effekt, det, man gør, kan have på andre, fortæller Jette Skiveren, der også håber, at dagen kan gøre dem mere opmærksomme på forskellene på det talte og det skrevne ord.
- Det talte ord er ikke så let at misforstå, for der ser man også ansigtsudtryk. Somme tider kan det skrevne virke hårdt.
Emnet mobning er noget, skolen gerne vil arbejde forebyggende med på forskellig vis.
- Vi synes, vi har en mobbefri skole her i Klokkerholm, det er noget vi er meget opmærksomme på og slår hårdt ned på, fortæller Jette Skiveren.
Folkene fra Lommefilm hjalp eleverne på dagen.
- Tanken er at lege noget læring ind i eleverne - digital mobning er et svært emne, der går tæt på. Målet er, at de når de er færdige med dagen kan sige fra overfor digital mobning, fortæller Martin Spenner, partner i Lommefilm, som var ude på skolen på temadagen.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Topchef stopper omgående på stor nordjysk arbejdsplads
Luk