Hobro

Elever støtter piger i Indien

Gymnasieelever donerede 15.000 kroner

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

1.a havde besøg af Tine Elisabeth Larsen og Lisbeth Lynggaard-Jørgensen fra Dansk-Indisk Børnehjælp, og nogle af eleverne fik mulighed for at prøve en sari. Privatfoto

HOBRO:Mariagerfjord Gymnasium i Hobro donerede forleden 15.000 kroner til Dansk-Indisk Børnehjælp, som driver et børnehjem for piger i Sydindien. Under overskriften Gym4India har gymnasiet i løbet af skoleåret samlet penge ind. Overrækkelsen skete i forbindelse med en fællestime, hvor Tine Elisabeth Larsen, stifter af Dansk-Indisk Børnehjælp, holdt foredrag om det moderne Indien og de forhold, kvinder lever under.

Hun fortalte også, hvorfor den humanitære forenings arbejde er vigtigt, og hvordan gymnasielevernes indsamlede beløb vil gøre en forskel for fire piger fra børnehjemmet.

I løbet af skoleåret har eleverne arrangeret en støttekoncert, en klasseindsamling og en event i Hobros gågade. Børnehjemmet får også penge fra billetsalget til årets musical, ligesom gymnasiets festudvalg, Parentesen, har bidraget. Skolen har doneret et beløb fra salg af stole i gymnasiets sal.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.