Aså

Eleverne blev rystet sammen

Overbygningen på Asaa Skole er lukket - og eleverne har taget fat på et nyt skoleliv i Dronninglund

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

En af opgaverne var at tage en groufie, altså en selfie med hele gruppen. Foto: Jørgen Ingvardsen

ASAA/DRONNINGLUND:I forbindelse med starten af det nye skoleår er eleverne fra 7. til 9. klasse på Asaa Skole overført til Dronninglund Skole.

Da alle elever er kommet i nye klasser, har man brugt den første uge på at ryste eleverne sammen, og det hele kulminerede fredag, da der blev afviklet et stævne på Det gamle Stadion, hvor eleverne sammen skulle igennem en række udfordringer.

- Det har været fint at starte på en ny skole, konstaterer Magnus Blæhr i en pause.

Han er en af de elever, der er flyttet fra Asaa Skole.

- Jeg har prøvet det flere gange, for jeg startede på Agersted Skole, hvor jeg gik fra 0. til 6. klasse. Så valgte man at overflytte 7. klasse til Asaa, og her har jeg så gået i to år. Nu skal jeg altså gå i 9. klasse på Dronninglund Skole. Det har jeg det fint med og synes, det er sjovt at prøve noget nyt, siger Magnus Blæhr.

- Jeg var lidt ked af det i starten, da jeg fik at vide, at jeg skulle skifte skole, men nu synes jeg, det er helt fint, fortsætter Mia Nielsen, der også er overflyttet.

- Det er en meget større skole, og der er mange flere venner at vælge imellem, så jeg glæder mig til den kommende tid, siger hun.

Omkring middagstid blev tre store grill tændt op, og så kunne eleverne grille deres medbragte mad, inden dagen sluttede med en tovtrækning. Eleverne har lært hinanden bedre at kende, og undervisningen kan nu for alvor starte.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.