Skolevæsen

Eleverne fik inspiration

Tre musikstuderende på besøg på efterskole

Eleverne blev undervist i grupper og enkeltvis, da tre musikstuderende besøgte Efterskolen. Foto: Jørgen Ingvardsen

Eleverne blev undervist i grupper og enkeltvis, da tre musikstuderende besøgte Efterskolen. Foto: Jørgen Ingvardsen

DRONNINGLUND:Dronninglund Efterskole har de seneste to uger haft besøg af tre musikstuderende fra Nordjysk Musikkonservatorium i Aalborg. Som et led i deres uddannelse har de undervist eleverne både enkeltvis og i grupper.

- Det er fedt for os. Det giver virkelig vore elever noget, at møde andre musikere, der måske har nye indgangsvinkler til musikken. Det er virkelig en god mulighed for eleverne, sagde musiklærer Jakob Paulsen, der har formidlet kontakten til de tre studerende. Han er selv uddannet på det samme konservatorium.

- Det er meget nyt for mig, men det er bestemt spændende, sagde Rasmus Wogelius, da han sammen med Jeppe Borup og Signe Højmark underviste eleverne.

- Vi er her som en del af vores uddannelse, men det er helt nyt for mig at undervise. Jeg ved egentlig ikke, om jeg har planer om at undervise, når jeg er færdig med mit studium. Nu får vi se. Eleverne er meget positive og tager godt imod det, vi kommer med. Vi har netop været igennem en række rytmeøvelser, hvor vi har forsøgt at kropsliggøre musikken og gøre den fysisk. Det var en god oplevelse, tilføjede Rasmus Wogelius, der selv spiller trommer og slagtøj.

- Vi gør meget ud af musikken her på stedet. Med den nye musikfløj har vi fået ideelle forhold, og det har betydet meget for musikinteressen. 25 procent af vores elever valgt musik i år. Det er vi meget glade for. Og det er eleverne i øvrigt også, sagde musiklærer Jakob Paulsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst