Elias fra Hjallerup i finalen på lørdag

Ole Torp
Ved indvielsen af en ny elevgarderobe på Klokkerholm Skole gav Elias to rapnumre ude i skolegården til elevernes store begejstring. Foto: Ole Torp
3. april 2017 08:08

Rapperen Elias fra Hjallerup, som vi har fulgt her i avisen lige fra den allerførste audition er nu nået frem til kulminationen på hans optræden. Han er nemlig med i finalen i "Danmark har talent", som sendes på Tv2 på lørdag kl. 20.

At han er kommet så langt, skyldes dels hans store talent for denne musikgenre og dels de numre, som han sammen med sin far har lavet. De bygger for størstepartens vedkommende på hans egen baggrund og de erfaringer, som han har gjort i omgangen med sine jævnaldrende. I finalen vil han optræde med et nyt rapnummer, "Rolig nu". Det er tydeligt at se, at inden sin optræden kan han virke meget rastløs og også en smule nervøs og præget af situationen. Men i samme sekund han er på, er alt det væk, og han virker dybt koncentreret og faktisk en hel del professionel.

Det gælder, hver gang han rapper. Ved indvielsen af en ny garderobe på Klokkerholm Skole, hvor han går til daglig, havde man fået den gode idé at afslutte indvielsen med en lille optræden ude i gården. Med alle sine kammerater stående i en halvcirkel omkring ham gav han numrene "Ingen skal være alene" og "Alarm" til stor begejstring for eleverne. Igen dybt koncentreret, selvom det "bare" var i skolegården på Klokkerholm Skole og ikke på scenen i landsdækkende tv. Eleverne forsikrede Elias om, at de vil heppe på ham, når det går løs i finalen. Det må vi andre her i Nordjylland også gøre.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...