EMNER

Elise er klar til nyt parti

Når Borgerligt Centrum tirsdag eftermiddag præsenteres på Christiansborg, vil Elise Patricia Rasmussen, 21 år og indtil for kort tid siden radikal folketingskandidat i Nordjylland og formand for Radikal Ungdom i Aalborg, med stor sandsynlighed deltage i pressemødet.

Elisa patricia Rasmussen, tidligere radikal folketingskandidat i Brønderslev-kredsen, er "ikke afvisende" over for Borgerligt Centrum.

Elisa patricia Rasmussen, tidligere radikal folketingskandidat i Brønderslev-kredsen, er "ikke afvisende" over for Borgerligt Centrum.

Hun forlod i november De Radikale. - Men det var nu ikke på grund af det nye parti, jeg meldte mig ud. Jeg gik, fordi jeg var uenig med Margrethe Vestagers linje. Jeg var til gengæld meget enig i de synspunkter, Simon Emil Ammitzbøll gav udtryk for. Betyder det, at du melder dig under fanerne i hans nye parti? - Hvis det fører samme linje, som han tidligere har givet udtryk for, vil jeg ikke være afvisende. Men har du deltaget aktivt i forberedelsen af partiet? - Det har jeg ingen kommentarer til. Deltager du i pressemødet tirsdag eftermiddag? - Jeg er i København, så det vil da ikke være unaturligt, hvis jeg kikker forbi. Jeg læser i øjeblikket jura i København, og det foregår tæt ved Christiansborg, siger Elise Patricia Rasmussen, der er født i Frederikshavn, opvokset i Tranum og i øvrigt til sommer vender tilbage til Nordjylland for at færdiggøre sit jurastudium på Aalborg Universitet. Så vil du vel være et oplagt bud på én, der i Nordjylland skal repræsentere det nye parti? - Det er et meget teoretisk spørgsmål. Lad os tales ved efter i morgen (tirsdag, red.) kl. 13.