Elitetræner på besøg

Der er gang i bordtennisklubben

Det blev en spændende dag, da Istvan Moldovan var på besøg.Privatfoto

Det blev en spændende dag, da Istvan Moldovan var på besøg.Privatfoto

HIRTSHALS:Bordtennisklubben B75 har haft besøg af Istvan Moldovan, der er en af Nordens bedste bordtennistrænere.

Istvan Moldovan er født i Rumænien, men kom som dreng til Norge og blev en af Norges bedste bordtennisspillere gennem tiderne. Istvan har spillet ni år på det norske landshold, og han har flere gange deltaget ved VM og EM. På klubplan har Istvan flere norske og svenske klubmesterskaber på CV´et og tre års erfaring fra den tyske Bundesliga.
Da Istvan i 2004 var på toppen af sin karriere, lå han nummer 105 på verdensranglisten.
Istvan har en European Master i psykologi, er i dag deltidsansat af det svenske idrætsforbund, hvorigennem han bl.a. har arbejdet med de svenske bordtennisstjerner Jörgen Persson og Jan Ove Waldner. Det blev en spændende dag i bordtennisklubben, som forløb med veksling imellem teori, diskussion, træning, og evaluering, og B75´s spillere og trænere fik en masse gode idéer og nye input til den daglige træning.
29. og 30. september skal B75’s 2. divisionshold spille sine to første kampe mod Ribe og Esbjerg på udebane. B75 forventer at stille op med Martin Lund, Andreas Rokkjær, Daniel Christensen og Lars Stobberup. Den 27. og 28. oktober spiller B75 hjemmekampe i 2. division mod Viby BTK og SISU MBK fra Aarhus.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.