Elton John aflyser koncertturné i Europa

Blindtarmsbetændelse har fået kongen af pop til at aflyse resten af sin turné i Europa.

Elton John aflyser koncertturné i Europa

Elton John var en af hovednavnene British Summer Time festivalen i Hyde Park fredag aften, men de fans, der havde glædet sig til at se den flamboyante musiker, bliver skuffede.

Elton Johns læger har rådet ham til at annullere alle shows i hans nuværende turné, der omfatter koncerter i Frankrig, Tyskland, Italien og Spanien.

- Elton John får i øjeblikket antibiotika og forventes at blive opereret i England i de kommende uger, når lægerne kan være sikre på, at de har reduceret tilstrækkelig mængde giftstoffer i den betændte blindtarm, bliver der oplyst på Elton Johns officielle hjemmeside.

Elton Johns talsmand fortæller desuden, at den prisvindende sanger, der giver 120 koncerter om året, er utrolig skuffet over, han ikke kan fortsætte sin turné.

- Han er ivrig efter at være tilbage på toppen og klar til at spille de resterende shows, som starter i begyndelsen af september, fortæller talsmanden i en pressemeddelelse.

Det er ikke første gang popkongen er nødsaget til at aflyse koncerter på grund af sygdom. Sidste år blev sangeren ramt af en alvorlig luftvejsinfektion og måtte aflyse en række koncerter på sin Million Dollar Piano-turné.

/newspaq/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.