Blokhus

Elvis-kåbe og ny biograf

Denne sæson kan du nyde Elvis’ største filmhits i biograf samt se tro kopi af Elvis-kåbe med 28.000 perler

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Den tro kopi af Elvis-kåben har taget otte år at lave og har 28.000 perler. Privatfoto

BLOKHUS:Rock & Roll Music Museum i Blokhus byder på flere nyheder til denne sæson.

Den største nyhed er en tro kopi af kåben, som Elvis bar ved ”Aloha from Hawaii”-koncerten i 1973. John Uldahl har brugt otte år og 28.000 perler på at lave kåben, som han nu har udlånt til museet, hvor den kan ses hver dag indtil slutningen af oktober.

Museet åbner samme dag som Sandskulptur Festivalen lørdag 23. maj, men søndag 24. maj afholdes speciel åbningsfest på museet hvor der bliver flere daglige rundvisninger med indehaveren Benny Vejlby. Der bliver også mulighed for at møde kunstneren John Uldal denne dag, som vil fortælle om det kæmpe arbejde det var at lave Elvis kåben.

Muset har også bygget mini-biograf. Her kan man sidde og nyde Elvis synde sine allerstørste filmhits på 60” skærm med surround lyd. Adgang til biografen er inkluderet i entre billetten.

Elvis udstillingen udgør ca. halvdelen af de over 2000 effekter. Som et retro-tidsbillede er der også indrettet en tro kopi af et pige-ungdomsværelse fra 60`erne. Museet har en af verdens største samlinger af originale SUN plader (fra Sun-records i Memphis). Den store permanente udstilling supleres med flere nye udstillinger, bl.a. historien om den sjældne danske håndbyggede ”Freddy” guitar fra 60`erne.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.