EM-feberen tager til i Kongens Have

Masser af fans samlet til fodboldfest på storskærm

14
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Danmark vs Tyskland på storskærm i Kongens Have i København søndag aften d.17.juni 2012. (Foto: Michael Bothager/Scanpix 2012)

KØBENHAVN:Hvor græsset i Kongens Have for bare få timer siden var vådt og støvsuget for mennesker, har EM-storskærmene nu trukket flere hundrede fodboldglade tilskuere til.

På samme måde er det småregnende vejr tidligere på dagen afløst af solskin, der betyder, at folk er stimlet sammen om storskærmene.
Flere har slået sig ned på tæpper - og mange er iført rødhvide hatte, flag og trøjer.
Klassiske EM-sange lyder fra store højttalere ud over folkemængden, som bliver ved med at strømme ind af indgangene til den indhegnede område om storskærmene.
I dagens anledning er der blevet gjort mere plads til de mange fodboldfans, ligesom antallet af vagter er blevet skruet op efter onsdagens kamp, hvor flere EM-glade gæster blev afvist ved indgangene til haven på grund af pladsmangel.

Lange ølkøer

Arrangementet i Kongens Have har tidligere måttet høre for blandt andet for lange køer til ølboderne.

Men som det ser ud nu, er der ingen sure miner over forholdene. Tværtimod vrimler folk i alle aldre til de forskellige boder med fadøl, burgere, sandwich og kaffe.
En stor gruppe med øl og vajende flag i hænderne er rykket frem foran storskærmen og synger slagsange, der er tæt på at overdøve lyden fra den største skærm, der viser optakt til kampen.
På skærmen kører interviews med gæster såvel som spillere, der indkasserer store klapsalver, når de udtrykker tro på dansk sejr i aftenens kamp mod Tyskland.
Angiveligt er der plads til omkring 20.000 i den Kongens Have, og sikkerhedspersonalet regner med at nå derop omkring, når aftenens kamp for alvor nærmer startfløjtet klokken 20:45./ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.