Emilievejs Slagter med i opløbet om pris

Emilievejs Slagter nomineret til Slagterpris 2014

I marts blev slagtermester Peter Olsen, Emilievejs Slagterforrtning, udnævnt til Årets Slagterbutik i mad med mere-kæden. Nu er han nomineret til Slagterprisen 2014. Arkivfoto: Peter Broen

I marts blev slagtermester Peter Olsen, Emilievejs Slagterforrtning, udnævnt til Årets Slagterbutik i mad med mere-kæden. Nu er han nomineret til Slagterprisen 2014. Arkivfoto: Peter Broen

FREDERIKSHAVN:Slagtermester Peter Olsen fra Emilievejs Slagterforretning, mad med mere i Frederikshavn, er sammen med tre andre fra henholdsvis Hjørring, København og Struer nomineret til Landbrug & Fødevarers Slagterpris 2014.

Det er anden gang i år, slagtermester Peter Olsen gør sig bemærket i en konkurrence. For kort tid siden vandt han prisen som årets slagterbutik 2014 i kæden ”mad med mere”.

- Igen i år var der virkelig mange stærke kandidater til Slagterprisen og branchen kan godt være stolt af, at den år efter år kan indstille så mange dygtige slagtere. Det har været rigtig svært at vælge de fire nominerede, men det er kun godt. Det betyder, at hele feltet er stærkt, og det gør konkurrencen mere spændende, siger Vickie Kristensen, seniorkonsulent hos Landbrug & Fødevarer.

- Der bliver virkelig innoveret ude hos de fire nominerede. Et fællestræk hos dem er, at de alle på hver deres måde fortæller en historie som slagtermestre. Det kommer til udtryk både i kommunikationen med kunderne og i kødprodukterne. Derudover har de alle fire stærke holdninger til kødets oprindelse, kvalitet og formår at vise dybde og bredde i sortimentet, siger Vickie Kristensen og fortsætter:

- Vi glæder os i juryen til i løbet af sommeren at aflægge uanmeldt besøg hos de nominerede for at se de dygtige slagtere på deres hjemmebane og på den måde få bedre mulighed for at komme tættere på at finde juryens emne til en vinder af Slagterprisen.

- Vi har valgt at kåre årets slagter på Fødevaredagen den 28. oktober i Århus arrangeret af Landbrug & Fødevarer. Her er hele fødevarebranchen repræsenteret og alle vil kunne være med til at fejre vinderen af Slagterprisen 2014, så det skal nok blive et brag af en kåring, siger Vickie Kristensen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.