Eminem får MTV's største ære

Rapperen er vendt stærkt tilbage med et nyt album, og søndag blev han hyldet som globalt ikon ved MTV European Music Awards.

Eminem får MTV's største ære

Han er stemmen for en hel generation, lød det i begrundelsen, da rapperen Eminem søndag fik tildelt MTV's største ære - han fik nemlig Global Icon-prisen, der altså på dansk betyder, at han kan kalde sig et globalt ikon.

Hans status som en af verdens dygtigste og mest populære rappere satte han tyk streg under, da han på scenen ved showet i Amsterdam optrådte med blandt andet det nye nummer "Berzerk", der stammer fra hans nye album, der udkom tidligere på ugen.

Ud over æresprisen vandt Eminem også prisen for bedste hiphop.

Sangerinden Katy Perry var også på scenen for både at optræde og modtage en pris. Hun fik nemlig en statuette for bedste kvindelige kunstner.

Bedste mandlige kunstner kan Justin Bieber kalde sig for fjerde år i træk, mens sangeren Bruno Mars har lavet årets hit med nummeret "Locked Out of Heaven".

Den kontroversielle sangerinde Miley Cyrus beholdt det meste af tøjet på, og kunne hente prisen for årets musikvideo for "Wrecking Ball".

292 millioner gange har fans stemt i prisuddelingen.

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.