Emma Stone er angst for døden

Skuespillerinden Emma Stone indrømmer, at hun er så bekymret for at dø, at hun går i terapi for at takle det.

Emma Stone er angst for døden

Easy-A-skuespillerinden Emma Stone er kronisk angst og bekymret for at dø. Derfor må hun gå i terapi, når hun føler, at hun har brug for at falde til ro.

Det skriver hjemmesiden Female First.

Faktisk gik skuespillerinden allerede i terapi i barndommen for at takle dødsangsten, og hun må stadig i dag ty til professionel hjælp, når bekymringerne bliver for overvældende. Hun indrømmer, at den menneskelige dødelighed skræmmer hende.

- Jeg er tæt på min dødelighed. Ikke på en skør måde, men jeg er bare konstant opmærksom på det. Jeg føler mig overopmærksom på, at alt har en ende, fortæller Stone til magasinet Style og fortsætter:

- Det har bare altid været i mig, lige siden jeg var lille. Jeg var i terapi i to år som barn. Når man har angst, så venter man konstant på det næste angreb.

Skuespillerinden indrømmer samtidig, at hun ikke engang kan slappe af, når livet giver hende medgang.

- Jeg tror, jeg har en tendens til at bekymre mig mere, når alting går godt. Fordi jeg ved, at det gode altid vil ændre sig, konstaterer Stone.

Selvom den 23-årige skuespillerinde er åben omkring sit terapiforløb, vil hun ikke fortælle om sit forhold til medskuespilleren i filmen Amazing Spinder-Man, Andrew Garfield. Det vil hun gerne holde for sig selv.

- Helt ærligt, så er det eneste, der giver mig styrke, at jeg selv kan bestemme, hvad jeg vil fortælle. Men hvis jeg aldrig fortæller noget, hvordan skal nogen så finde ud af sandheden, fortæller Stone, selvom hun holder kærlighedslivet tæt til kroppen.

/ritzau/