Emma Stone fik succes da hun farvede håret

Skuespilleren Emma Stone er kendt for sit røde hår, men i virkeligheden er hun blond.

Emma Stone fik succes da hun farvede håret

Emma Stone er kendt som Hollywood-starletten med den sprøde stemme og det røde hår. Men i virkeligheden er hun blondine, og i den nye Spiderman-film har hun endelig fået lov til at optræde på det store lærred med sin naturlige hårfarve.

Det har ellers ikke været de blonde lokker, der har givet den 23-årige skuespillerinde succes: Hun landede sin første rolle, da hun farvede lokkerne brune, siger hun ifølge torontosun.com.

- Jeg farvede mit hår brunt, da jeg som 15-årig gik til mine første auditions i LA, siger skønheden med sandpapirstemmen.

- Jeg lød mere eller mindre, som jeg gør i dag, hvilket er ret underligt for en 15-årig, så jeg passede ikke til alle slags roller, fortsætter hun.

- Men så farvede jeg mit hår, og en uge senere fik jeg min første rolle. Og et par år senere, da jeg fik en rolle i Superbad, havde Martha McIsaac, der spillede Becca, også brunt hår.

Og i Hollywood kan to skuespillerinder på samme film jo ikke have samme hårfarve. Derfor beordrede filmens producent, at Emma Stone blev farvet rødhåret.

De efterfølgende fem år spillede Emma Stone stort set kun rødhåret. Det gælder blandt andet i filmen "Crazy, Stupid, Love", hvor hun spillede over for en af Hollywoods mest smækre mænd Ryan Gosling.

I den nye film om edderkoppemanden Peter Parker, The Amazing Spiderman, spiller Emma Stone kæresten Gwen Stacy, der modsat Parkers rødhårede flamme Mary Jane Watson, er blond.

Da stjernen gik til audition på rollen, mødte hun samtidig manden, der senere ikke blot skulle blive hendes kæreste på lærredet, men også i det virkelige liv, den nye Spiderman, Andrew Garfield:

- Han var den bedste skuespiller, jeg nogensinde har arbejdet med, og det gik op for mig, hvor meget jeg kunne lære af ham, siger Emma Stone.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.