Emma Watson vil have rolle i musical

Den britiske model og skuespiller er blevet så glad for at synge og danse, at hun satser på en musicalkarriere

Emma Watson vil have rolle i musical

Den kendte musical "The Rocky Horror Show" har i den grad tændt op for lysten til at synge og danse hos skuespilleren Emma Watson.

Den 22-årige britiske darling, der er kendt for sin rolle som Hermione Granger i filmene om Harry Potter, har skullet bruge dele af musicalen i sin nye rolle som Sam i "The Perks of Being a Wallflower", og det har altså givet hende lyst til mere.

Hun fortæller til avisen Sunday Telegraph, at hun håber på at lande en rolle i en musical på de skrå brædder i en overskuelig fremtid.

- Jeg elsker musicals på teateret, så jeg ville elske at lave en snart. Det ville være vidunderligt, siger hun til avisen.

Hendes medskuespiller i Potter-filmene, hovedrolleindehaveren Daniel Radcliffe, fik stor succes med at gå linen ud på teateret.

Han høstede stor ros - og opmærksomhed - i Broadway-produktionen "How To Succeed in Business Without Really Trying", hvor han blandt andet optrådte nøgen, og for alvor fik distanceret sig fra rollen som Harry Potter.

Emma Watson håber på samme transformation.

- Jeg var skrækslagen for scenerne i Rocky Horror, men som det viste sig, var det sjovt, og da først jeg var kommet over, hvor mærkeligt det var at gå fra at have strikkede trøjer på til at være korset og fiskenet, gik det fint.

- Det har givet mig en smag for cabaret og at synge og danse, siger Emma Watson.

Udover rollen i "The Perks of Being a Wallflower" er Watson i øjeblikket med i produktionen af "The Bling Ring" og "Noah".

I år kunne de danske biografgængere se Watson i rollen som Lucy i "My Week with Marilyn".

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.