Emneuge og flot forårskoncert på Moseby Skole

Ved forårsforestillingen forleden opførte anden klasse  Klods Hans, som eleverne havde øvet på i forbindelse med emneugen.

Ved forårsforestillingen forleden opførte anden klasse Klods Hans, som eleverne havde øvet på i forbindelse med emneugen.

MOSEBY:Moseby Skole har i den forløbne uge haft emneuge, hvor klasserne har haft alle timer sammen med deres klasselærer. Eleverne har arbejdet med flere forskellige ting. lige fra dyr til konflikthåndtering. Børnehaveklassen har arbejdet med emnet dyr og planter og har derfor været på tur i mosen, hvor de bl.a. studerede haletudser. Sjette og syvende klasse har arbejdet med uddannelsesbøger og syvende klasse har endvidere arbejdet med konflikthåndtering. I den forbindelse har de haft besøg af ungdomskonsulent Carsten Uhrenholt. Sjette klasse fik også tid til at arbejde med færdselsundervisning, mens femte klasse startede hver dag med 20 minutters motion, hvorefter de spiste morgenmad sammen. I ugens løb lavede de også en avis. Fjerde klasse forberedte sig til en forestående tur til Læsø ved at læse og høre om øens seværdigheder. Anden klasse har haft travlt med at øve på eventyret „Klods Hans“, som de opførte torsdag aften til skolens traditionsrige forårskoncert. - Det blev en meget flot forestilling og de høstede stort bifald fra de 110 mennesker, som denne aften havde fundet vej til Moseby Skole, oplyser fungerende skoleleder, Inger Ydegaard. Som en overraskelse sang og spillede Louise Nielsen først alene et nummer, hvorefter hun fik blev assisteret af Louise Sørensen i endnu et nummer. Skolens to kor sluttede aftenen af med flere flotte numre.

Forsiden