Tre mænd trængte ind i hus og dræbte 29-årig mand med skud

Politiet har været massivt til stede i Mullerup, hvor tre mænd har skudt og dræbt en ung mand søndag morgen.

Politiet efterforsker søndag den 8. juli 2018 en alvorlig hændelse på en adresse i Mullerup, som ligger mellem Slagelse og Kalundborg på Vestsjælland. Foto: Mathias Øgendal/Ritzau Scanpix

Politiet efterforsker søndag den 8. juli 2018 en alvorlig hændelse på en adresse i Mullerup, som ligger mellem Slagelse og Kalundborg på Vestsjælland. Foto: Mathias Øgendal/Ritzau Scanpix

En 29-årig mand fra Korsør er blevet dræbt af skud, da tre mænd trængte ind i et hus og skød ham søndag morgen.

Den alvorlige hændelse skete på Mullerupvej 11 i Mullerup, som ligger mellem Kalundborg og Slagelse.

Det fortæller Carsten Andersen, der er kommunikationsansvarlig ved Midt- og Vestsjællands Politi.

- Der trænger tre mænd ind i på adressen lidt før klokken 09.00 i morges. Så afgiver de skud mod en 29-årig mand, som opholdt sig på adressen.

- Han afgik ved døden som følge af det her skud, siger Carsten Andersen.

De tre formodede gerningsmænd kørte kort efter fra stedet i en grå bil, som kørte sydpå mod Gørlev. Politiet eftersøger nu de tre mænd, som slap væk.

Den unge mand bor i Korsør, men befandt sig af ukendte årsager på adressen.

Beboere i Mullerup, som kan have bemærket noget mistænkeligt i løbet af søndag morgen, kan kontakte politiet med oplysninger på 114.

- Vi arbejder med mange forskellige teorier. Vi håber meget på, at der er nogen, som måske har set et eller andet før, under eller efter hændelsen.

- Man må meget gerne henvende sig til os – også hvis man ved noget, som man tror, at vi må være blevet opmærksomme på. Ring hellere én gang for meget end én gang for lidt, siger Carsten Andersen kort efter klokken 14.

Anmeldelsen tikkede ind hos politiet 08.52 søndag morgen. Det var en person, der var til stede i huset, som ringede.

Ud over de tre formodede gerningsmænd og den afdøde var der flere mennesker på ejendommen. Det fortæller Carsten Andersen, der dog ikke vil fortælle, hvor mange, der er tale om.

I løbet ad eftermiddagen har betjente og efterforskere været massivt til stede i området. Kort efter klokken 18 søndag har flere borgere henvendt sig med oplysninger.

- Vi har snakket med nogle forskellige mennesker i dag, men vi er ikke nået dertil, hvor vi har været ude at fortælle nogen, at klokken er slået, og de er blevet anholdt, siger Carsten Andersen.

Den kommunikationsansvarlige ønsker ikke at fortælle, hvilke oplysninger henvendelserne har kastet af sig.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.