En aften med de gamle danse

Tre arrangementer er slået sammen

Så skal der danses nogle af de gamle danse. Privatfoto

Så skal der danses nogle af de gamle danse. Privatfoto

VENDSYSSEL:Sammenslutningen af Folkedansere i Vendsyssel, Landsforeningen Danske folkedansere, Region Nord og Spillemandskredsen, Region Nord har slået tre arrangementer sammen, således at der samme dag både er dansekursus og spillemandskursus, og det hele sluttes af med legestue om aftenen. Det sker lørdag klokken 19-23 på Brønderslev Bibliotek, P. N. Jensens Plads, Brønderslev.

Aftenen indledes med dans klokken 19, hvor det store spillemandsorkester på ca. 25 personer skal spille til dansen med de melodier der er lært i løbet af dagen med danse fra Vejle

Alle orkestermedlemmer har nemlig været på kursus hele dagen og en del dansere har været på kursus om eftermiddagen og har lært en del danse fra Vejle-egnen. Spillemandsorkesteret er under ledelse af Mette Kathrine Jensen og instruktør for dansen er Mie Nielsen, Aarhus.

- Alle folkedansere er velkommen til at deltage om aftenen til dansen og lytte til den fantastiske dejlige musik og opleve den store danseglæde, det er virkelig guf for øregangene. Det er virkelig livsbekræftende livsglæde. Den begivenhed plejer at blive gentaget ca. en gang om året, lover Kirsten Svendsen fra Region Nordjylland af Danske Folkedansere.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.