Hjallerup

En bil på højkant

En heldig markedsgæst kan køre hjem fra markedet i en personbil

Bilen blev præsenteret i Aalborg Storcenter. Privatfoto

Bilen blev præsenteret i Aalborg Storcenter. Privatfoto

HJALLERUP:Hjallerup Borgerforenings tombola har løftet sløret for årets markedsbil. Hjallerup Marked er et sted hvor traditioner stortrives, og blandt én af de nyere af slagsen, er at Hjallerup Borgerforenings Tombola løfter sløret for årets markedsbil i Aalborg Storcenter.

Den henholdsvis nye tradition blev holdt i hævd igen i år, hvor nogle af de mange frivillige fra tombolaen besøgte storcentret med årets hovedpræmie, en Ford Fiesta Trend, til en værdi på lidt over 140.000 kr.

”Det er andet år i træk vi har en Ford som hovedgevinst i tombolaen, og vi er rigtig glade for vores samarbejde med Brdr. Hosbond omkring gevinsten. For vi oplevede sidste år, hvordan folk virkelig ser Ford som et godt kvalitetsmærke, og dermed også roste tombolaen for valget af Ford – og så er det jo kun rart at vi kan præsentere det igen i år, fortæller Anders Skadshauge fra tombolaens biludvalg.

Udover at vise årets markedsbil frem, kunne de handlende i Storcentret også deltage i en konkurrence om den perfekte markedspakke, hvor man næsten ligefrem får VIP behandling på marked, med gratis parkering, mad & Drikke, lodder til tombolaen og ikke mindst billetter til Tivoliet – og her blev der udtrukket 4 heldige vindere, der glæder sig til at besøge markedet.

Prisen er fortsat kun 5 kr.

Borgerforeningen præsentere gevinster til en samlet sum på over en kvart million kroner, med både hovedgevinster, nittegevinster, almindelige hyldegevinster samt stav&vind gevinster, men prisen er – når vi nu er ved traditionerne – fortsat kun fem kr. pr. lod.

Førstepræmien har en værdi af 142.643 kr. De andre hovedgevinster er en luksus elevationsseng til 30.000 kr. samt en plænetraktor til 16.995 kr.

Et eventuelt overskud fra tombolaen går ubeskåret til Hjallerup Borgerforening, der støtter almene formål i byen, samt står for byens flotte anlæg, afholdelse af sankthans og meget mere. Netop på grund af disse mange tiltag oplever Hjallerup Borgerforening i disse år en stor tilslutning af nye medlemmer, hvilket Borgerforeningen er meget taknemmelig for.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.