En blandet buket af sommermusik

Galleri Gaihede præsenterer et flot sommerprogram, hvor Benny Holsts Trio lægger ud

Sæsonen indledes 22. juni med Benny Holst, Martin Andersen og Jacob Rathje.

Sæsonen indledes 22. juni med Benny Holst, Martin Andersen og Jacob Rathje.

SKAGEN:Det er i år ottende år, Galleri Gaihede på hjørnet af V. Strandvej og Sct. Clements Vej byder på et musikalsk sommerprogram, og det er en blandet buket, Michael Gaihede har sammensat.

Programmet starter på fredag 22. juni med en midsommeraften i selskab med Benny Holst Trio, hvor Benny Holst sammen med Martin Andersen (violin) og Jacob Rathje (guitar), byder på en aften med et af de smukkeste lydbilleder og med tekster, der kryber helt ind under huden – det hele krydret med anekdoter fra en over 40 år lang karriere i dansk musik.
Sæsonens andet indslag er Søs Fenger med band, der fredag 6. juli og lørdag 7. juli står parat til at levere en dejlig sommeraften med sødme og charme, smukke ballader og inciterende melodier.
Lørdag 21. juli åbnes dørene for en aften i selskab med Backseat, og Erann DD gæster galleriet ved to koncerter fredag 27. juli og lørdag 28. juli.
Der blændes op for en blues-aften med Mike Andersen Band fredag 10. august. Mike Andersen der har markeret sig ved at være en af Danmarks allerbedste soul/blues sangere.
Anne Dorthe Michelsen byder indenfor til en sommeraften 17. august. Anne Dorthe har hendes egen trio med og præsenterer klassikere fra hendes store repertoire.
Sæsonen sluttes af med Anders Blichfeldt solo fredag 21. september.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.