En bred vifte af tilbud

Et nyt multihus i den tidligere Dueholm Børnehave i Nykøbing blev indviet fredag eftermiddag

Helle Mogensen
Lauge Larsen (S), formand for børne- og kulturudvalget i Morsø Kommune, havde fornøjelsen af at klippe snoren sammen med ungdomsskolens sekretær Inger Nielsen (tv.) og SSP-koordinator Joan Kirkebak.Foto: Bo Lehm
Morsø 5. september 2016 09:16

NYKØBING: Blæst og kort hidsige byger lagde ikke en dæmper på Morsø Ungdomsskoles og lokale foreningernes glæde ved at vise det nye multihus på Spurveje frem, da der fredag eftermiddag var officiel indvielse. Multihuset - der har fået navnet Morsø Kommunes Ungdomsskole- og foreningshus - har til huse i den tidligere Dueholm Børnehave.

- Vejret drillede lidt, og på et tidspunkt overvejede vi, om den udendørsscene skulle rykkes indenfor, siger John Landbo, leder af Morsø Ungdomsskole, der anslår, at omkring 150 gæster kiggede forbi for at se nærmere på multihuset.

Udover Morsø Ungdomsskole har også KFUM-Spejderne, Morsø Fotoklub, Morsø Garden og Morsø Cykelklub fast base i Multihuset. Gæsterne kunne udover en rundvisning i huset blandt andet opleve bålhygge med snobrød og kagemand, droner, fitness-opvisning og musik på en udendørs scene.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...