Brønderslev

En dårlig oplevelse

Nyt netværk skaber relationer for erhvervsfolk

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Tanja Kjær

BRØNDERSLEV:Der er nogle ekspedienter i butikker, der trænger til at komme på salgstræning.

Salgstræner Per Topp fra Hjallerup indtog Speakers Corner i erhvervsnetværket BusinessBees i Brønderslev, havde flere eksempler på, hvor vigtigt det er, at de ansatte i butikker er servicemindede.

- Min kone og jeg kom ind i en skobutik, og min kone skulle bruge grønne sko, størrelse 39.

Vi kunne se på reolerne, at der ikke var grønne sko i den størrelse. Vi spurgte ekspedienten om hjælp.

- Hun kunne konstatere, at der ikke var en sko af den ønskede størrelse. Vi spurgte, om der ikke var nogen i kælderen, men det mente ekspedienten ikke. Vi spurgte også om skoene kunne skaffes fra en anden afdeling.

- Der var absolut ingen hjælp at hente. Enden blev, at vi gik fra forretningen med et par sorte sko, og sort var også humøret efter den oplevelse, fortalte Per Topp.

- Det er vigtigt at være synlig i salgssituationer, bemærker Jane Mejlsted Mørch fra Business-Netværk.dk.

- Der er mulighed for at blive en sindssygt dygtig sælger, men det kræver, at man er indstillet på at yde service.

BusinessBees er et forholdsvist nyt initiativ.

- Vi har et mål om at være 25 i gruppen til nytår, og i dag er vi 15. Der er altid gæster med til møderne, så de kan se hvordan netværket fungerer.

Hvis det passer til dem og deres virksomheder, kan de blive optaget i netværket, hvis der ikke er andre indenfor den branche de arbejder indenfor, fortæller den erfarne netværker, Jane Mejlsted Mørch.

Der inviteres løbende oplægsholder til gruppen under punktet Speakers Corner.

- Samtaler som disse er med til at opbygge relationer mellem netværks-medlemmerne, og det er af stor betydning.

- Det professionelle netværk BusinessBees er et effektivt og troværdigt værktøj, der hjælper deltagerne til at udvikle, markedsføre og styrke sin forretning. Man får hurtig kontakt til et stort antal dygtige og erfarne virksomhedsledere, der - via stærke personlige forbindelser og referencer - kan hjælpe deltagerne videre.

- Mennesker handler med mennesker. BusinessBess Netværk er et uformelt forum, hvor vi tager udgangspunkt i, at mennesker handler med mennesker – og at mennesker i netværk opbygger nye og stærke forbindelser og referencer.

- Vi er i konstant bevægelse, vi elsker overraskelser og udfordringer og det er bestemt aldrig kedeligt og forudsigeligt at deltage i vore møder, siger Jane Mejlsted Mørch.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst