En dag med køller og kugler

Golfens Dag i Brønderslev Golfklub

Brønderslevs Golfbane set fra oven. På golfens Dag kan interesserede få mulighed for at prøve sporten. Privatfoto

Brønderslevs Golfbane set fra oven. På golfens Dag kan interesserede få mulighed for at prøve sporten. Privatfoto

BRØNDERSLEV:Søndag 19. april fra klokken 11 er der Golfens Dag i Brønderslev.

- Her har du mulighed for selv at opleve glæden ved golf, når Brønderslev Golfklub holder åbent hus for alle, der har lyst til at mærke og opleve begejstringen ved en sport, som kan spilles af alle, uanset køn og om man er 6 eller 66 år, lyder det fra Christian Grande i Brønderslev Golfklub.

På selve dagen vil der være mulighed for at få lidt undervisning, prøvespille og opleve den gode stemning på golfbanen. Der vil også være mulighed for en køretur på bane og se naturen. Afslutningsvis giver klubben kaffe og kage.

- Ønsker du at forlænge eftermiddagen lidt kan du deltage i Bymesterskaberne for ikke-golfere. Det starter ca. kl. 13 og varer i cirka to timer. Du vil spille sammen med en fra klubben, så alle kan deltage og have en rigtig sjov eftermiddag. Tilmelding til mesterskaberne kan ske på selve dagen eller hos Ulla Gade.

Golfens Dag arrangeres af Dansk Golf Union og landets golfklubber. Golf er i dag den største sportsgren for folk over 25 år og dyrkes af over 150.000 danskere i alle aldre.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Statsadvokaten har talt: Jens-Peter Skov slipper for tiltale i sag om sex med mindreårig
Luk